‘Asılsız iftiralarla kimse menfaat sağlayamaz’

Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, derneklerinin hiçbir siyasi partiyle ilgisi olmadığını söyledi.

17 Şubat 2016 Çarşamba 11:45
 ‘Asılsız iftiralarla kimse menfaat sağlayamaz’


Çorum Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünal Bozok, derneklerinin hiçbir siyasi partiyle ilgisi olmadığını söyledi.

Yerel basında çıkan, derneklerini ve AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç'ı suçlayıcı iddialar üzerine yazılı açıklama yapan Bozok, “Asılsız iftiralarla kimse bir menfaat elde edemez.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu'nun köylüsü olmasından dolayı derneklerinin kurulmasında destek olduğu iddialarına açıklık getiren Bozok, “Bekiroğlu'nun köylüsüyüm diye hiçbir sivil toplum örgütlerinde yer alamaz mıyım? Dernek kuramaz mıyım? Böyle ise bütün sivil toplum örgütlerinde görev alan herkes istifa etmelidir. Ayrıca seçimlerde kurum beni destekliyor diyen başkanlar da istifa etmelidir” dedi.


Derneğin faaliyet gösterdiği yerin Bekiroğlu'nun babasına ait olduğu iddialarına da cevap veren Bozok, derneğin faaliyet gösterdiği yerin Günsel Leblebicioğlu’na ait işyeri olduğunu söyledi.


“Yazılan haberleri kimlerin yaptırdığını tahmin ediyoruz.” diyen Bozok, “Onların seçimleri nasıl kazandıklarını gayet iyi biliyoruz. “Falanca milletvekili adına arıyoruz, selamı var, falancayı destekleyeceksiniz” diyerek muhtarları baskı altına alındığını herkes gayet iyi biliyor.” şeklinde konuştu.


Basının haber yaparken tarafsız olması gerektiğini belirten Bozok, basının herkese eşit mesafede ve herkesin haklarını korumak zorunda olduğunu dile getirdi.


Muhtarların haklarını her platforma savunmak için dernek kurduklarını kaydeden Bozok, "Birilerine yamak olarak tabiri caizse aba altından sopa gösterenlere boyun eğmeyiz. Hiçbir dernekle, kuruluşla sorunumuz yoktur. Gayemiz sadece üyelerimizin sorunları noktasında yardımcı olmaktır. Amacımız aslında Çorum için bir kazanımdır. Derneğimiz tarafından muhtarların sorunları daha sesli bir şekilde ele alınıp, dile getirilecektir." dedi.


Derneklerinin ilçe muhtarları da kapsadığına vurgu yapan Bozok, açıklamasını şöyle tamamladı: "Rahatsız olanlar eksikliği kendilerinde aramalıdır. Asılsız iftiralarla kimse bir menfaat elde edilemez. Dernek olarak AK Parti'yi, Cumhuriyet Halk Partisi'ni ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret ederek her kesimden desteklerini istedik. Ayrıca Çorum Belediyesi, Ziraat Odası, Pankobirliği, İl Genel Meclisi’ni, Özel İdare’yi, Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret edeceğiz.


Bizim amacımız halka hizmettir, halka hizmet ederek, Hakk’a hizmettir.”

Son Güncelleme: 17.02.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.