Askerlik şubeleri kapatılıyor

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye genelinde bütün askerlik şubelerinin kapatılabileceğini açıkladı.

01 Ağustos 2014 Cuma 13:58
 Askerlik şubeleri kapatılıyor


Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye genelinde bütün askerlik şubelerinin kapatılabileceğini açıkladı.

Yaygın basında yer alan habere göre, 2011 yılından itibaren 150 askerlik şubesini kapattıklarını belirten Bakan Yılmaz, "Çok daha net söyleyeyim, şu anda Türkiye'deki bütün askerlik şubeleri kapatılabilir. Hizmet aksamaz. Niye aksamaz? E-Devlet üzerinden bir şifre alınması kaydıyla bu Ağustos celbinde de başlattık, internete girersiniz, hangi askerlik şubesine sevkinizin yapıldığını öğrenirsiniz.


Ondan sonra o sevk için size bir yolluk ücreti ödenir, o yolluk ücretinizin de hangi PTT şubesi ya da banka şubesine yattığını da öğrenirsiniz. Ömrünüzde bir sefer bile askerlik şubesine gitmeden askerlik hizmetini tamamlarsınız. Dolayısıyla diyoruz ki vatandaş devletin memuruyla muhatap olmasın. Vatandaş gelip de askerlik şubesinde beklemesin." dedi.





Son Güncelleme: 01.08.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.