Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan yasa boğdu

Çorumlu Mehmet Akkuş'un damadı asteğmen Hacı Bayram Aydoğan'ın acı kaybı yakınlarını yasa boğdu

24 Ağustos 2018 Cuma 00:19
Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan yasa boğdu

Siirt’te akıntıya kapılarak kaybolan 26 yaşındaki asteğmenin cansız bedenine ulaşıldı.

Şehir merkezine 10 kilometre uzaklıkta Botan Çayı'na serinlemek için girdiği suya akıntıya kapılan Siirt 3'üncü Tugay Komutanlığında görevli Asteğmen Hacı Bayram Aydoğan'dan acı haber alındı. İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında Aydoğan'ın cesedi, Elazığ'dan gelen dalgıçlar tarafından, suya girdiği yerden yaklaşık 200 metre uzaklıkta bulundu.

Kargı ilçesi Gökçedoğan köyünden Mehmet Akkuş'un damadı Aydoğan'ın cesedi ambulansla otopsi için Siirt Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Edinilen bilgiye göre; şehidin cenazesi yarın ( 24 Ağustos 2018 Cuma ) İstanbul- Üsküdar Selimiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından, askeri törenle Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecek.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.