Atıf Hoca Külliyesi’nden canlı yayın

Geçtiğimiz Pazar günü İskilip’e gelen TRT Diyanet Televizyonu, İskilip'in camilerinde...

22 Haziran 2015 Pazartesi 12:01
 Atıf Hoca Külliyesi’nden canlı yayın


Geçtiğimiz Pazar günü İskilip’e gelen TRT Diyanet Televizyonu, İskilip'in camilerinde, keşkek fırınında, pide fırınında, tarihi mekânları ve arastalarında çekim yaptı. Gün boyu İskilip'in birçok mekânında çekimler gerçekleştiren TRT Diyanet Televizyonu, vatandaşlara da mikrofon uzattı.


İskilip Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, TRT Diyanet TV akşam saat 19.50'de de İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesi'nden canlı yayına bağlandı. Canlı yayına Çorum Müftüsü Dr. Ahmet Akın ve Belediye Başkanı Recep Çatma katıldı.


İftarı Beklerken adlı programın yapımcı ve sunucusu Selman Tuna canlı yayında İskilip'te gün boyu gezilen yerlerden bahsederken İl Müftüsü Akın'da İskilipli Atıf Hoca hakkında bilgiler verdi.


Belediye Başkanı Recep Çatma da canlı yayına katılarak TRT Diyanet TV'ye ve İl Müftüsü Akın'a İskilip'te gerçekleştirilen program için şahsı ve İskilip halkı adına teşekkür etti.


İftarı Beklerken adlı programının yapımcı ve sunucusu Selman Tuna, Teknik Yönetmen Ercan Akçay, Kurgu Yönetmeni-Kameraman Ekrem Çelik, Kameraman Armağan Akçay, Set Asistanı Zeynep Ayvaz Tuna iftar yemeğinden sonra kendilerine gösterilen misafirperverlik ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Recep Çatma'ya teşekkür ederek İskilip'ten ayrıldılar.



Son Güncelleme: 22.06.2015 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.