Atlamaz, Sungurlulu öğrencileri ağırladı

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu ve İlkadım Kazım Orbay İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

06 Mayıs 2017 Cumartesi 08:56
Atlamaz, Sungurlulu öğrencileri ağırladı

 İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu ve İlkadım Kazım Orbay İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Samsun Kazım Orbay İlkokulu ile kardeş okul olan Çorum Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu, Samsun’un tarihi ve doğa güzelliklerini görmek için okul müdürleri ve öğretmenleri ile gezi düzenleyerek İlkadım İlçede misafir olan Çorumlu öğrenciler, ilk olarak hemşerileri Kaymakam Turan Atlamaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ayrıca İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Okuyucu, Şube Müdürü Hıdır Okçu ve Kazım Orbay İlkokulu Müdürü Şahin Akın hazır bulundu.

Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul Bostancı, öğretmenler Elvan Çetin ve Nazife Çetin, Çorum Belediye Başkanlığı yapan Kaymakam Turan Atlamaz’a başkanım sizleri özlemişiz diyerek, Samsun ve İlkadım’da olmanın memnuniyetini dile getirdiler.

Samsunu ve İlkadım’ı çok beğendiklerini dile getiren Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri Atlamaz’a Çorumu temsilen hediye takdim ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kaymakam Atlamaz; öğrenci ve öğretmen ile tek tek ilgilendi.

Ayrıca Atlamaz, Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu Müdür Yardımcısı Ertuğrul Bostancı ve öğretmenlere günün anısına Samsun’ nun simgesi olan Atatürk Anıtının Minyatürünü hediye etti. 

Program sonunda Samsun Kazım Orbay İlkokulu öğrencileri Çorum Sungurlu Habip Güleser Öztaş İlkokulu öğrencilerine koliler içinde yer alan kitaplar hediye ettiler.


Son Güncelleme: 07.05.2017 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.