Atlamaz'dan belediye ziyareti

Çorum eski Belediye Başkanı ve Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Belediye Başkan...

28 Ağustos 2015 Cuma 15:34
 Atlamaz'dan belediye ziyareti


Çorum eski Belediye Başkanı ve Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nu makamında ziyaret etti.


Atlamaz, ziyarette yaptığı konuşmada; "Belediye gelerek dostlarımızı ziyaret etmek istedim. Çorum'a her geldiğimde daha bir geliştiğini ve güzelleştiğini görüyorum. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.


Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Samsun İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ile  Belediye  Hesap İşleri Müdürü iken beraber çalışma imkanı bulmuştum.  Samsun İlkadım Kaymakamlığı görevinde yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Samsun İlk Adım İlçesi'nde Güzel hizmetlere vesile oluyor. Hemşehrilerimizle de Samsun'da yakından ilgileniyor.” dedi.


Atlamaz, daha sonra yerel ve yaygın basının temsilcileri ile Belediye Basın Birimi’nde bir araya gelerek sohbet etti.




Son Güncelleme: 28.08.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165