Atletizm Federasyonu'ndan ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

05 Aralık 2014 Cuma 18:21
 Atletizm Federasyonu'ndan ziyaret


Türkiye Atletizm Federasyonu yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.


Türkiye Atletizm Federasyonu Çocuk Atletizmi Koordinatörü Necdet Ayvaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Hitit Üniversitesi Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner, Hitit Üniversitesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Erkan Demirkan ve Yrd. Doç. Yetkin Utku Kamuk’un da katıldığı ziyarette, Necdet Ayvaz, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimer adına Belediye Başkanı Külcü'ye teşekkür belgesi verdi. Hitit Üniversite'sinin daveti ile Çorum'a geldiklerini belirten Ayvaz, "Hem gençlik hizmetlerine hem de üniversitenin faaliyetlerine katkıda bulunduğunuz için sizleri ziyaret edip bizzat teşekkür etmek istedik. Spor faaliyetlerine verdiğiniz desteği çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Külcü de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Spora ve genç sporculara bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Sporla meşgul olan bir genç, her alanda daha kaliteli bir yaşama sahip oluyor. Bizler de gençlerin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çalışıyoruz. Spor da bunun önemli bir parçasını oluşturuyor." dedi.





Son Güncelleme: 05.12.2014 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.