Ayvallı’dan Külcü’ye övgü

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak için şehrimize...

31 Ekim 2014 Cuma 17:03
 Ayvallı’dan Külcü’ye övgü


Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılmak için şehrimize gelen Prof. Dr. Ramazan Ayvallı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'yü makamında ziyaret etti.


‘Hadisler Işığında Sevgili Peygamberimiz’ konulu konferansın ardından Külcü’yü ziyaret eden Ayvallı Hoca, Başkan Külcü'ye, "Çorum'u hizmetlerinizle çok güzel bir noktaya taşımışsınız. Bu millet hizmet edene her zaman karşılığını vermiştir. Belediye’de çok iyi bir çalışma ekibiniz var. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızla birlikte ülkemize hizmet ediyorsunuz" diyerek Çorum'un çok hızlı gelişen bir şehir olduğunun altını çizdi.



Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ramazan Ayvallı hocamızı yakından biliyoruz. Gazetelerdeki köşe yazıları ve televizyon programları ile insanımızı bilgilendiriyor. Allah, hocamıza sağlık sıhhat versin. Bizleri kırmayarak konferansımıza katıldığı için kendisine çok teşekkür ediyorum." dedi. 




Son Güncelleme: 31.10.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.