‘Aziz hatırası gönüllerde yaşıyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının üzerinden 8 yıl geçtiğini belirterek, Yazıcıoğlu’nun aziz hatırası ile gönüllerde yaşadığını söyledi.

26 Mart 2017 Pazar 09:22
‘Aziz hatırası gönüllerde yaşıyor’

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının üzerinden 8 yıl geçtiğini belirterek, Yazıcıoğlu’nun aziz hatırası ile gönüllerde yaşadığını söyledi.


Aras, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, Sivas Milletvekili ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu seçim çalışmaları yaşanan elim hadise sonunda beraberinde bulunan heyetle birlikte Hakkın rahmetine kavuşalı 8 koca sene geçmiştir” dedi.

Hayatının son anına kadar yüreği ülkesi ve milleti için çarpan; inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini sabırla ve kararlılıkla sürdüren Merhum Yazıcıoğlu'nun vefatı ile Türk milletinin çok değerli bir evladını, siyasetin ise büyük bir Türk milliyetçisini kaybettiğini kaydeden Aras, açıklamasında şunları ifade etti:

“Milletimizin beka sorunu yaşadığı dönemlerde aldığı yüksek sorumluluk ve inisiyatif; ülkü ve kader birliği yaptığı dava arkadaşıyla beraber verdiği eşsiz mücadele ile meşakkat, çile ve şerefle dolu aziz hatıraları gönüllerimizde ilelebet yaşayacaktır.

Şahsım ve Milliyetçi Hareket Partisi adına, vefat ettiği o meşakkatli günlerde Muhsin Yazıcıoğlu hakkında olumlu bir haberi son ana kadar ümitle bekleyen büyük Türk milletinin ve Büyük Birlik Partisi camiasının ve ailelerinin acılarını ve üzüntülerini bugün bir kez daha yürekten paylaşıyorum.

2009 yılında yaşanan elim hadisenin üzerindeki sis perdesinin aydınlatılması için yapılan incelemeler ve yaşanan hukuki süreç milletimiz tarafından yeterli bulunmamaktadır. Olayın aydınlatılması ve zihinlere kazınan kuşkuların giderilmesi milletimizin beklentisi ve temennisidir.

8 yıl önce hayatlarını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ'a, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı'ya, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya'ya, İHA muhabiri İsmail Güneş'e ve pilot Kaya İstektepe'ye Cenab-ı Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Mekânları Cennet olsun, nur içinde yatsınlar.

Bilinmelidir ki, içinde bulunduğumuz dönemin siyasi zihniyetleri henüz ortada yokken, demokrasi ve hak arama mücadelesini başlatmış olan Türk Milliyetçileri, kutlu yolculuklarını ne pahasına olursa olsun devam ettirecektir.

Türk milliyetçileri, mücadele geçmişlerinden aldıkları güç ve vazgeçmeyecekleri ilke ve ülküleriyle, milletimizin hak ettiği seviyeye gelmesi konusunda muazzam bir gayret göstermeye devam edeceklerdir.

Bu yıldönümü vesileyle, onurlu mücadeleleriyle Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydınlatan bütün milliyetçi kahramanları rahmet, şükran ve minnet hislerimle anıyor; hayatta olanlara sağlık ve esenlik içinde ömürler geçirmelerini diliyorum.



Son Güncelleme: 26.03.2017 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165