Babasının yaptırdığı okula desteği devam ediyor

Sungurlulu işadamı Aslan Öztaş, babası Habib Öztaş tarafından yaptırılan Habib Güleser Öztaş İlkokuluna maddi destekte bulunuyor.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 20:24
 Babasının yaptırdığı okula desteği devam ediyor

Sungurlulu işadamı Aslan Öztaş, babası Habib Öztaş tarafından yaptırılan Habib Güleser Öztaş İlkokuluna maddi destekte bulunuyor.


İlçeye bağlı İnegazili köyünden Habib Öztaş, 2001 yılında Başpınar Mahallesi Pazar caddesinde Habib Güleser Öztaş İlkokulunu yaptırarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti. Habib Öztaş’ın oğlu işadamı Aslan Öztaş, bugüne kadar okula maddi destekte bulunarak bazı ihtiyaçlarını karşıladı.


Hayırsever işadamı Aslan Öztaş, "Okul Kütüphanesi" yenilenmesi kapsamında zemin parkesi, asma tavan ve boya masrafları başta olmak üzere ilçede ilk ve tek olan "Özel Eğitim Otizm Sınıfı" eğitim materyallerini de karşılayarak destek oldu. Öztaş ayrıca, 2015 yılının Aralık ayında da 4 notebook ve 2 projeksiyon cihazını okula hediye etti.


İstanbul’da çorap sektöründe faaliyet gösteren Sungurlulu işadamı Aslan Öztaş, okulun ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Okulun dış cephesinin boyanması İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever işadamı Aslan Öztaş’ın desteği ile yapıldı.


Acil bakıma ihtiyacı olan okulun güney-batı cepheleri ihale kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılmaya başlandı. Okul Müdürü Gökçay Karabayır´ın girişimleri neticesinde dış cephenin kalan kısmının masrafı eğitim gönüllüsü İşadamı Aslan Öztaş tarafından karşılandı.


Okul yönetimi, öğrencilerin daha iyi eğitim görmeleri için desteklerini eksik etmeyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, işadamı Aslan Öztaş ve tüm hayırseverlere teşekkürler etti.



Son Güncelleme: 03.07.2017 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.