Badi ve Kara’nın akıl almaz dostluğu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde köpek ve kedinin akıl almaz dostluğu görenleri şaşırtıyor. Hasan Şeren isimli vatandaşın bakımlarını üstlendiği köpek ile kedinin dostluğu insanlara örnek olacak şekilde dikkat çekiyor.

28 Şubat 2017 Salı 17:08
 Badi ve Kara’nın akıl almaz dostluğu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde köpek ve kedinin akıl almaz dostluğu görenleri şaşırtıyor. 
Hasan Şeren isimli vatandaşın bakımlarını üstlendiği köpek ile kedinin dostluğu insanlara örnek olacak şekilde dikkat çekiyor.

Kedi ve köpeklerin birbirine gösterdiği sevgiyi insanların da göstermesi gerektiğini belirten Hasan Şeren, "Bunlar benim kedim ve köpeğim. Badi ve Kara İkisi de birbirleriyle dostlar gün boyu bir biriyle şakalaşıp oynarlar. Köpeğim Badi, kedim Kara ile sürekli oyun oynarlar. Görenler kedi ve köpekten dost olmaz diyorlar ancak insanlar bu hayvanların arkadaşlıklarına şaşırırken; keşke insanlar da böyle olsa. Dünyamız bu şekilde olsa ve savaşlar olmasa insanlar düşman olmasa da Her şey çok daha güzel olur. Ama dünya ve insanlar bu şekilde değil. İnsanlarımız kavga ve gürültüyle yaşıyor. Kedi ve köpek nasıl dost ise insanların da birbirleriyle öyle dost olmasını isterim" şeklinde konuştu.

İHA


Son Güncelleme: 28.02.2017 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.