Badminton'da kardeşlik turnuvası

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, çocukların ve gençlerin ahlaki gelişimlerine katkı sağlamak ve sporu yaygınlaştırmak için badminton kardeşlik turnuvası düzenledi.

02 Nisan 2017 Pazar 18:01
Badminton'da kardeşlik turnuvası


Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, çocukların ve gençlerin ahlaki gelişimlerine katkı sağlamak ve sporu yaygınlaştırmak için badminton kardeşlik turnuvası düzenledi.




Çorum Belediyesi, çocuklara ve gençlere sporu yaygınlaştırıp sevdirmek, arkadaşlık, dostluk sevgisini artırmak, birlik ve beraberlik duygularını geliştirmek için bahar dönemi badminton kardeşlik turnuvasını gerçekleştirdi. Turnuvaya Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri, Çorum Belediyespor, Samsun İlkadım Belediyesi, Halk Eğitim Kültür Spor, Yazıçarşı Gençlik Spor, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu Badminton Takımları katıldı. Turnuvada toplam 67 sporcu mücadele etti.


Kaybedeni olmayan, kazananın dostluk, kardeşlik, spor ahlakı olduğu badminton spor şenliğine katılan çocuk ve gençler turnuva sonrasında bowling, buz pateni, masa tenisi gibi etkinliklere katılarak eğlenceli saatler geçirdi. Ayrıca kardeşlik turnuvasına katılanlara Çorum Belediyesi tarafından sporcu çantası ve tangram seti hediye edildi.



Kardeşlik turnuvasına katılan çocuklar ve gençler çok eğlendiklerini ifade ederek, "Çorum Belediyesi gençlik merkezleri bizleri spora teşvik ediyor. Bu tür kardeşlik organizasyonlarının devamının yapılmasını istiyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye teşekkür ediyoruz." diye konuştular.


Son Güncelleme: 02.04.2017 18:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.