Bağcı ilçe standlarını gezdi

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, 2. Çorum Tanıtım Günleri açılış programında yer aldıktan sonra 3. gün de bütün ilçe stantlarına ziyarette bulundu.

18 Kasım 2013 Pazartesi 13:36
 Bağcı ilçe standlarını gezdi


AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, 2. Çorum Tanıtım Günleri açılış programında yer aldıktan sonra 3. gün de bütün ilçe stantlarına ziyarette bulundu.

Stantların konuk köşelerinde yer alarak ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarından program süreci ve gelişmelerle ilgili bilgi alan ve bir ev sahibi olarak stantlara gelen konuklarla ilgilenen Bağcı’nın kaymakamlar ve belediye başkanları ile birlikte diğer görevleri dinlerken zamanla notlar aldığı gözlendi.

İlçe stantları ile birlikte ÇORDEF, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Ticaret ve Sanayi Odası gibi kuruluşların stantlarını da ziyaret eden ve yetkililerden bilgiler alan Bağcı, Dodurga standına geçerek yorgunluk giderdi. Dodurga standında hemşerilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bağcı, Belediye Başkanı Bekir kılıç ile de bir süre görüştü.


CEMİL ÇİÇEK’İ KAPIDA KARŞILADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, 2. Çorum Tanıtım Günleri Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi girişinde TBMM Başkanı Çiçek’i kapıda karşılayan Bağcı, bütün stantları gezen ve konuk olan Cemil Çiçek’e eşlik ederek Kargı standı ziyareti sırasında Çiçek’e Kargı bezinden yapılmış Çorum Belediyespor kaşkolu hediye etti.

Yetkililerin yoğun ilgisi karşısında, “Kendimi Çorumlu gibi hissediyorum” diyen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, organizasyonda emeği geçenleri kutladı.




Son Güncelleme: 18.11.2013 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.