Bağcı’ya demiryolu mektubu

ECE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Çorum’un da içinde yer aldığı demiryolu projesinin...

19 Eylül 2014 Cuma 16:12
 Bağcı’ya demiryolu mektubu


ECE Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, Çorum’un da içinde yer aldığı demiryolu projesinin  hükümet programında yer almasına bir mektupla teşekkür etti.


Çenesiz, AK Parti Çorum Milletvekili  ve  TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Cahit Bağcı'ya gönderdiği teşekkür mektubunda, "Çorumlu bir sanayici olarak hükümet programınızda bulunan ve Çorum’u Akdeniz’e ulaştıracak olan demiryolu projesinden dolayı teşekkürlerimizi arz ederiz. 46 ülkeye ihracat yapan bir Çorumlu olarak biz ve benzerimiz bir çok sanayicimiz bu demiryolu hattıyla beraber  ihracatlarımızı  artırmayı görev bildiğimizi ve bunun sözünü şimdiden verdiğimizi ifade etmek isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle başarılı çalışmalarınızın devamını diler saygılar sunarız." ifadelerine yer verdi. Milletvekili Bağcı ise yaptığı açıklamada "Çorum'un gelişmesi, büyümesi ve sıçrama yapacak olmasında demiryolu hayati öneme sahiptir. Hep bu anlayış ve misyonla hareket ettik. Çorumlular her platformda ve vesileyle bu talebi ilettiler. Bizler  bir taraftan bu projenin uygulanabilir noktaya gelebilmesinin aşamalarını (Etüt, Planlama, Fizibilite, ÇED ve Avan Proje) takip ederek sonuçlandırdık. Projenin 62. Hükümetimizin Programına girmesi, finansmanının sağlanarak ihale edilecek olması ve uygulanması bir anlamda hükümet güvencesi anlamına da gelmektedir. Bu proje ile Çorum daha hızlı gelişeceği gibi Türkiye’nin  büyümesi ve milli gelirine daha fazla katkı sunacaktır. Teşekkür etmek için arayan herkese bizler de Çorum'un temsilcileri ve vekilleri olarak teşekkür ediyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 19.09.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165