‘Bağımsızlığımızdan taviz vermeyeceğiz’

Ak Ocaklar İl Gençlik Kolları Başkanı Rıza Koç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

28 Ağustos 2015 Cuma 16:39
 ‘Bağımsızlığımızdan taviz vermeyeceğiz’


Ak Ocaklar İl Gençlik Kolları Başkanı Rıza Koç, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.


Koç, mesajında şunları söyledi; “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.


Bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli sağlamlaştırılmış ve ebedi hayatı bu zaferle şeref tacını giymiştir. Yine çok iyi bilinmelidir ki, dünya var oldukça Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir, şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanacaktır.


Tanrı Dağı'ndan Nur Dağı'na uzanan bu kutsal yolda mübarek kanlarıyla Bedir'den Çanakkale'ye kadar iman ve hürriyet aşkıyla yaşayan milletimin Zafer Bayramı kutlu olsun.”



Son Güncelleme: 28.08.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165