Bahabey Cemilbey Caddesi’ne bağlanıyor

Çorum Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak için yeni yollar açmaya devam ediyor.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 15:51
 Bahabey Cemilbey Caddesi’ne bağlanıyor


Çorum Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak için yeni yollar açmaya devam ediyor.


Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir yaptığı açıklamada, Çorum'da yolların standardını yükseltmek için büyük çaba içerisinde olduklarını ifade ederek, Bahabey Caddesi’ni Cemilbey Caddesi’ne bağlama çalışmasını yürüttüğümüz Yukarı Kapaklı Bağları’nda (Hacı Kerim Bağları) 20 metre genişliğinde yeni yol çalışmamız devam ediyor dedi.


Zahir, "Geçtiğimiz ay Belediye Meclisi’nde imar planı yenilenen Yukarı Kapaklı Bağları’nda (Hacı Kerim Bağları)  yolların planı genişledi. İmar uygulamasına göre burada 20 metre genişliğinde yeni bir yol düzenlemesi yaptık. Bu yeni yolla Bahabey Caddesi’ni Eski Ekin Yoluna, buradan geçtiğimiz yıl açtığımız Kapaklı 4. Cadde ile Cemilbey Caddesi’ne bağlayacağız. 1500 metre uzunluğunda yolun hazır olan 550 metrelik bölümünde çalışmalarımız başladı.  Mevcutta 6 metre genişliğindeki yolu 20 metre genişliğe çıkarmış olacağız. Yapılan yol da gerekli alt yapı işlerinin tamamlanmasının hemen ardından asfalt çalışmalarına başlayacağız."diye konuştu. 


Son Güncelleme: 31.05.2017 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165