Bahçelievler KKSM’de bahar şenliği

Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri düzenledikleri bahar şenliğinde gönüllerince eğlenme imkânı buldu.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 00:10
 Bahçelievler KKSM’de bahar şenliği


Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri düzenledikleri bahar şenliğinde gönüllerince eğlenme imkânı buldu.


Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli Parkı içerisinde yer alan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen bahar şenliği ve yıl sonu gösterisine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu, Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez, kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.


Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan dans gösterileri, müzik şöleni, kültür merkezine gelen kreş öğrencilerinin hazırladığı dans gösterileri ve tekerleme yarışmaları izleyicilerden büyük alkış aldı.


Hatice Külcü programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları verirken, Emniyet Müdürü Murat Kolcu’nun eşi Fatma Kolcu da tüm annelerin anneler gününü kutladı.


Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kreş öğrencileri Hatice Külcü’nün anneler gününü kutlayarak çiçek takdim etti.


Son Güncelleme: 17.05.2017 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.