Bahri Ertek anıldı

Halk Oyunları Uzmanı hemşehrimiz Bahri Ertek kabri başında anıldı.

19 Kasım 2013 Salı 15:25
 Bahri Ertek anıldı

Halk Oyunları Uzmanı hemşehrimiz Bahri Ertek kabri başında anıldı. 

Halkoyunları alanındaki 50 yıllık tecrübesi ile ulusal ve uluslararası pek çok projeye imza atan Bahri Ertek’in vefatının 40’ını doldurması nedeniyle bugün Ulu Mezar’da başta ailesi olmak üzere, halk oyunları camiası ile yerli ve yabancı dostlarının katılımıyla anma programı düzenlendi.

Anma törenine Bahri Ertek’in kardeşi Fahri Ertek ile Japon Halk Oyunları Uzmanı Yoshinari Murakami, Sami İşel ve çeşitli illerden gelen dostları katıldı. Ertek’in mezarına karanfil bırakıldı, dua edildi.

Kabir başında yapılan anmanın ardından merhum Bahri Ertek için ikindi namazı öncesinde Ulu Camii’de  mevlit okutuldu. Mevlide Ertek’in ailesi, yakınları, dostları ve cemaat katıldı.

Japonya’dan Amerika’ya dünyanın dört bir yanına Çorum kültürünü taşıyan Ertek, halkoyunları alanındaki engin tecrübesiyle her kesimden insanın sevgi ve saygısını kazanmıştı.







Son Güncelleme: 19.11.2013 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.