Bakan’ın müjdelerine teşekkür

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı...

08 Ekim 2015 Perşembe 17:51
 Bakan’ın müjdelerine teşekkür


AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Çorum’a yaptığı yatırımlardan dolayı bakır tepsi hediye etti.


Bir dizi açılış, temel atma ve ziyaretlerde bulunmak üzere Çorum’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı, belediye başkanları, genel müdürler ve ilçe başkanları , il genel ve belediye meclis üyelerinin katılımıyla toplantı yaptı. Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda bakanlığın Çorum ile ilgili yatırımları ele alınırken, belediye başkanları ve Çorum teşkilatlarının talepleri de Bakan Eroğlu’na iletildi.


Toplantının ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Çorum’a yaptığı hizmetlerin saymakla bitirilemeyecek kadar fazla olduğunu belirterek, Bakan Eroğlu’na Çorum’a verdiği önemden dolayı teşekkür etti. Çorum’a son olarak da kentin geleceğini aydınlatacak projelerin müjdesinin verildiğini vurgulayan Bekiroğlu,  Bakan Eroğlu’na günün anlam ve önemine binaen bakır bir tepsi hediye ederek, teşekkür etti.


Bakan Eroğlu ise, İl Başkanı Bekiroğlu’nun jestinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu hediyeyi Çorumlu hemşehrilerim adına alıyorum. Onlar adına ben de size başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki teşkilat olarak yaptığınız çalışmalarla Çorum’da yine partimizin başarıyla seçimleri geçirmesini sağlayacaksınız” dedi.

Son Güncelleme: 08.10.2015 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.