Bakanlık da Çorum’u haklı buldu

Kültür Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Hüseyin Yayman’ın Çorum ziyaretinin olumlu neticelerinin olduğu belirtildi.

14 Mayıs 2017 Pazar 12:53
Bakanlık da Çorum’u haklı buldu


MUSTAFA DEMİRER


Kültür Bakan Yardımcısı Doç.Dr. Hüseyin Yayman’ın Çorum ziyaretinin olumlu neticelerinin olduğu belirtildi.


Çorum’a modern bir kültür merkezi yapılması yeniden gündeme geldi. Son iki yıldır gündeme gelen ancak kesintiye uğrayan modern kültür merkezi yapımı için yeniden somut adım atıldığı ifade edildi.


AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kültür merkezinin kanayan bir yara olduğunu belirterek, “Çorum’a hep birlikte modern bir kültür merkezi kazandırmam için çalışıyoruz. Sayın Bakan Yardımcımızın ziyaretiyle somut adım atıldı. Kültür Merkezi için sözü aldık.” dedi.


Vali Necmeddin Kılıç ise, Çorum’da 70 bin öğrenci bulunduğunu hatırlatarak, kültür merkezi ihtiyacının  gerekliliğine dikkat çekti.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de, milletvekilleri ve teşkilatlarla birlikte kültür merkezi yatırımının Çorum’a kazandırılmasının takipçisi olduklarını ifade etti.


Çorum’da müze, devlet tiyatro salonu, belediye başkanlığı ve valilik ziyaretlerinde bulunan Kültür Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ise, Çorum’a kültür merkezi ve yeni bir müze ihtiyacı olduğunu vurguladı. Bakan Yardımcısı Yayman, kültür merkezi için gerekli adımların atılacağı sözünü verdi.


Son Güncelleme: 14.05.2017 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.