Balcı’dan Vali Kara’ya iade-i ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Vali Ahmet Kara'ya iade-i ziyarette bulundu.

19 Nisan 2015 Pazar 17:42
 Balcı’dan Vali Kara’ya iade-i ziyaret


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Vali Ahmet Kara'ya iade-i ziyarette bulundu.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Araştırma Dairesi Başkanı Recep Tezcan, İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi ve Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak'la birlikte Vali Ahmet Kara'yı ziyaret eden Asım Balcı, "Sayın Valimiz bizim göreve başlamamız nedeniyle hayırlı olsun ziyareti nezaketi gösterdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde önemli hizmetleri olan Sayın Valimiz'e Başkanımız Melih Gökçek'ten selam getirdik. Ankara'da bize düşen görev ve emirleri olursa, her zaman hizmetinde olduğumuzun bilinmesini isterim." dedi.


Vali Ahmet Kara da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ziyaretten dolayı esas müteşekkir olan benim. Çorum'da yaşanan büyük yangında ilk yetişen Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu." diye konuştu.


Asım Balcı'nın memleket ilgisi ve hizmetinin Çorum Valisi olarak kendisini de çok memnun ettiğini vurgulayan Vali Kara, Balcı'nın vasıtasıyla Çorum'un ilçelerine yapılan araç yardımlarına da müteşekkir olduğunu dile getirdi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in çalışma azmini ve başarısını bildiğini aktaran Vali Kara, "Biz de her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.


Balcı personelinin acısını paylaştı


Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Sungurlulu  İtfaiye eri Adnan Sertkaya'nın Sungurlu'daki cenaze namazına beraberindeki Daire Başkanları ile birlikte katılarak, Sertkaya ailesinin acısını paylaştı.



Son Güncelleme: 19.04.2015 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.