Başaranhıncal, tekrar başkan seçildi

S.S. Toprak Sanayicileri K.S. Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Kooperatif merkezinde gerçekleştirildi. Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile tekrar seçilerek güven tazeledi.

04 Mayıs 2017 Perşembe 09:11
Başaranhıncal, tekrar başkan seçildi

S.S. Toprak Sanayicileri K.S. Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Kooperatif merkezinde gerçekleştirildi. Çetin Başaranhıncal, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile tekrar seçilerek güven tazeledi.


Çorum Ticaret İl Müdürü Fikret Yıldırım başkanlığında gerçekleşen genel kurulda tekrar seçilen Başaranhıncal başkanlığındaki yönetim kurulu görev dağılımında Başkan Yardımcısı Orhan Özsaraçoğlu ve Sedat Bişiren olurken Muhasip Üyeliğe Kenan Güllü ve Yönetim Kurulu  Üyeliklerine Mahmut Öztemiz, Yusuf Bıyıkoğlu  ve Önder Kartal yer aldı.

Yönetim kurulunun şekillendirilmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Çetin Başaranhıncal öncelikle kooperatif üyelerine katılım ve takdirlerinden ötürü teşekkürleri iletmiştir.

Başaranhıncal konuşmasında Toprak Sanayi sektöründe üretim sezonun başladığına değinerek 2017 üretim sezonunun sanayicilerimize ve ilimize  hayırlı olması temennilerinde bulunmuştur. Çorum’un sanayileşmedeki yapı taşı olan toprak sanayinin sektörünün öneminin büyüklüğüne dikkat çeken Başaranhıncal şunları kaydetti; “Toprak sanayi sektöründe üretimde hiçbir ithal girdinin olmaması ve sektörün istihdam açısından ilimizde lider konumda bulunmanın gururu biz toprak sanayicilere Lokomotif Sektör ünvanıın hak edildiğini bir kez daha bizlere hatırlatmaktadır. Ekonomi ve istihdama katkılarımızın yanında, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine yardım ve sosyal ve kültürel katkılarla da memleket ve ülke sevdalısı sektör olduğumuzu sanayicilerimiz adına dile getirmek isterim. Toprak sanayicileri olarak tuğla-kiremit ürünlerin doğal , sağlıklı ve kaliteli olduğuna bir kez daha vurgu yapmak yerinde olacaktır.


Bizler tuğla-kiremit ürünlerin kaliteli, güvenilir, sağlıklı ve doğa dostu olduğu gerçeğinin unutulmaması için teknik, bilimsel ve sosyal uğraş ve çabalar içerisinde olduk ve olacağız. Bizlerin çabasının yanında deprem ülkesi olan yurdumuzda bina güvenliği, uçan çatılardan zarar gören vatandaşlarımızın maddi ve manevi zararları, yanmaz sınıfta olmayan malzemelerin kullanımı ile karşı karşıya kalınan can ve mal güvenliği tehditleri her geçen gün yazılı ve görsel basında dahil olmak üzere günlük yaşantımızda karşılaştığımız durumlardır. Tuğla ve Kiremit ürünlerin kullanımı ile geleceğimize yapacağımız yatırımı düşünerek alternatif düşük kaliteli ürünlerin kullanımından vazgeçmemiz gerektiğini söylemek isterim. Kümelenme güzel bir birliktelik ve büyük bir başarı öyküsüyle yıllardır bir arada olan, aynı zamanda ortak hareketin ve işbirliğinin geliştirilmesinde çaba gösteren toprak sanayicilerimize teşekkür ediyor,  2017 yılı üretim sezonunun sanayicilerimiz ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


www.corumhakimiyet.net


 

Son Güncelleme: 04.05.2017 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet bölükbaşı 2017-05-04 09:32:31

Başarı izahat başarısızlık mazeret istemez HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

banner165