Başbakan leblebinin tazesini Çorum’da tadacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de özel oturum düzenlendi.

23 Nisan 2014 Çarşamba 17:27
 Başbakan leblebinin tazesini Çorum’da tadacak


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de özel oturum düzenlendi. Genel Kurul'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve kabine üyeleri katıldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel oturumu sonrasında TBMM bahçesinde Bakanlar Bekir Bozdağ, Taner Yıldız, Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Grup Başkanvekilleri Mihrimah Belma Satır, Mahir Ünal, Mustafa Elitaş, Ahmet Aydın, Nurettin Canikli, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve çok sayıda milletvekilleri ile bir araya geldi.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Başbakan Erdoğan’a ve sohbete katılanlara Çorum Leblebisi ikram etti. Bol çeşitli leblebiler tadılırken bol bol da leblebi esprileri yapıldı. Erdoğan “tazesini de yerinde yemek nasip olur inşallah” dedi. 









Son Güncelleme: 23.04.2014 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.