Başbakan’dan bomba talimat

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun '10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları Eylem Planları’nda...

18 Aralık 2014 Perşembe 12:07
 Başbakan’dan bomba talimat


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun '10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları Eylem Planları’nda yeni bir genelgeyle yerel yönetimlere hediye ve plaket verme sunumunu sona erdireceklerini duyurdu.  Plaket ve hediyenin israf olduğunu belirten Davutoğlu, "Plaket ve hediyelerle ciddi bir israf veriliyor. Yerel yönetimler valilikler ve kurumlar plaket ve hediye sunumunda bulunmayacaklar" dedi.


'Plaket işine son veriyoruz'


Davutoğlu konuya dair konuşmasında “Yerel yönetimler ve valilikler plaket ve hediye sunumunda bulunmayacaklar. Ağaç dikimi fidan dikimi olabilir. Küçük ve basit bir belgeyle bu fidanlar yeter. Süslü plaketler kullanım değeri düşük hediyeler, kişileri öne çıkaran hediyeler kamuda olmayacak. Bunu başbakanlık genelgesi yapıyoruz.  Odanın her tarafı plaket oluyor. Plaket işine, gereksiz hediyelere son vermek lazım.


Davutoğlu, makro alanları ilgilendiren üretimde verimlilik, yurt içi tasarruf, İstanbul finans merkezi, kamu harcamaları, kamu gelirleri kalite, iş ve yatırım geliştirme, istatistiki bilgi, kayıtdışı ekonomi azaltılması programı konusunda bilgiler verdi. (DHA-Hürriyet)





Son Güncelleme: 18.12.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Ölçer 2014-12-18 14:00:31

Sayın Başbakanımı kutlarım. Hakikaten bomba bir talimat. Habercim19'a da bu tarz haberlerle bizleri bilgilendirmesinden ötürü teşekkür ederim.

banner165