Başbakan'dan Çorum'a selam var

Başbakan Binali Yıldırım, Vali Kılıç ile Çorumlular'a selam gönderdi

12 Ekim 2017 Perşembe 09:49
Başbakan'dan Çorum'a selam var

Başbakan Binali Yıldırım, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç ile Çorum'a selam gönderdi.

Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, dün Ankara'da gerçekleştirilen Valiler toplantısına katılmıştı.  Toplantıda Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen Vali Necmeddin Kılıç, "Tarihte bilinen yazılı ilk barış antlaşması olan Kadeş Barış Antlaşması ile ilgili düzenlenen “Uluslararası Kadeş, Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu” na katılmak üzere ilimize teşrif eden, çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulunan Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, Çorum iline yaptığı ziyarette kendisine gösterilen misafirperverlik ve sıcak ilgiden duyduğu özel memnuniyeti dile getirerek tüm Çorum halkına teşekkürlerini ve selamlarını iletmiştir." dedi. 






Son Güncelleme: 12.10.2017 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pervin 2017-10-12 15:24:23

Biz kuru selam istemiyoruz çoruma üvey Evlat gibi davranan bir başbakan Var çorum a uluslararası havalanı yaptırırsa ancak öyle affeder çorum kismüçdür binali beye nokta