Başbakan’dan Çorum’u sevindirecek sözler

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Teşkilat Başkanlığı...

10 Eylül 2014 Çarşamba 10:53
 Başbakan’dan Çorum’u sevindirecek sözler


Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Teşkilat Başkanlığı makamını ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Teşkilat Başkan Yardımcıları Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, İstanbul Milletvekilleri Alev Dedegil, Ahmet Baha Öğütken, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, 21 ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, 23. Dönem Batman Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'in hazır bulunduğu toplantıda, teşkilat çalışmaları ve olağan kongre sürecine ilişkin program ayrıntılı olarak ele alındı.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu ile Teşkilat Başkan Yardımcıları sorumlusu bulundukları illere ilişkin olarak Başbakan ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'na ayrıntılı brifing sundular.


AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım sorumlusu bulunduğu 6. Bölgede yer alan Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin ayrıntılı bilgiler aktardı.


Başbakan'a demiryolu teşekkürü


Yıldırım, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Çorum halkının demiryolu ve otoyolların hükümet programında yer alması dolayısıyla memnuniyetini belirterek, Çorumluların sevgi ve selamlarını iletti.


Başbakan'dan Çorum halkına selam


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Çorum'a davet eden Yıldırım, "Bizler ve Çorumlu hemşerilerimiz sizi şehrimizde ağırlamaktan onur duyacağız" dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu da illere yapacağı ziyaretlere ilişkin olarak çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Çorumlu kardeşlerimize selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. İnşallah en kısa sürede Çorum'u demir ağlarla Samsun ve Ankara'ya bağlayarak, Çorumlunun girişimci ruhunun daha da şahlanmasını sağlayacağız. Çorum iki otoban ile de önemli yol ağları üzerinde yer alan merkezlerden biri haline gelecek." şeklinde konuştu.


Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Filistin'deki gelişmeler hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Yıldırım, Başbakan Davutoğlu'na Filistin'de yaşanan katliam ve insan hakları ihlalleri ile işgale karşı gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmalara dönük bilgi aktardı.




Son Güncelleme: 10.09.2014 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.