Başbakan’dan net FETÖ mesajı

Başbakan’dan net FETÖ mesajı Başbakan Binali Yıldırım 9. Ticaret ve Sanayi Şurası kapsamında TOBB Genel Merkezi'nde konuştu.

06 Ekim 2016 Perşembe 15:19
Başbakan’dan net FETÖ mesajı

Başbakan’dan net FETÖ mesajı Başbakan Binali Yıldırım 9. Ticaret ve Sanayi Şurası kapsamında TOBB Genel Merkezi'nde konuştu.

Konuşmasında FETÖ mensuplarına seslenen Yıldırım, "Bu örgütte 3 yapı var. Bir ihanet edenler, iki ibadet edenler, üç ticaret edenler. İhanet edenlere hesabını soracağız. Ticaret edenler kazandıklarını terör örgütüne aktarmışsa kuruşu kuruşuna kadar ödeyecekler. İbadet edenlerle hiçbir sorunumuz yok. Hiç endişe etmesinler" dedi.

FETÖ ile mücadele ile standartların dışında keyfi kararlar verenler varsa tek tek ele alıp gereğini yapacaklarını açıklayan Başbakan Yıldırım, özetle şöyle devam etti:

KİMSE KEYFİ DAVRANAMAZ

Ticaret canlanması için bazı tedbirler almamız gerekiyor. Bunun için bazı kararlar aldık. Yaklaşık 15 milyarlık bir canlanmayı sağlayacak tedbirleri aldık. Bankaların ticaretçiye, sanayiciye gerektiği kadar yardımcı olmadığı şikayetleri aldım. İki konu var. FETÖ ile mücadelede iş dünyasında biz şirketleri değil çalışanları cezalandıracağız. Bizim şahışlarla sorunumuz var. Bunun için mahkemeler kayyum atıyorlardı. Bunların uzmanlığı tartışılıyordu. Bütün şirketler bu nedenle TMSF'ye devrediliyor. Bu konuda uzman. Bu talebinizi dikkate aldık. Böylece halka açık şirketlerin değerleri artmaya başladı. Türkiye bir hukuk devleti. Biz işin yürütme tarafındayız. Yasama kendi işini yapacak, Meclis'te kendi işini yapacak. Ama hesabı biz veriyoruz. FETÖ ile mücadele ile standartların dışında keyfi kararlar verenler varsa tek tek ele alıp gereğini yapacağız. Kamu yetkisi kullanan hiç kimsenin keyfi davranma hakkı yoktur. Adaletli olacak. Olayları intikam boyutuyla ele alırsak FETÖ ile mücadelede başarılı olamayız ve yeni mağduriyetler yaratırız. Biz bu konunun üzerine gideceğiz. Bundan şüpheniz olmasın.

FETÖCÜLERE NET MESAJ

FETÖ'cüler himmet paralarını lobi şirketlerine, dışarıdaki yandaşlarına aktarmaya devam ediyor. Ama suyu kestik. Borudaki suyu ne kadar kullanırsan kullan. Şimdi de tekrar geleceğiz. Cennette buluşacağızdiyorlar. Allah ıslah etsin. Bu örgütte 3 yapı var. Bir ihanet edenler, iki ibadet edenler, üç ticaret edenler. İhanet edenlere hesabını soracağız. Ticaret edenler kazandıklarını terör örgütüne aktarmışsa kuruşu kuruşuna kadar ödeyecekler. İbadet edenlerle hiçbir sorunumuz yok. Hiç endişe etmesinler. Bunların yaptığı en büyük kötülük kutsallarımızı aşındırdılar. Hiç hata yapmamak mümkün değil. Örgüt kapalı, kayıt dışı, saydam değil. İlişkileri arayınca buluyorsunuz. Ama en az hata ile yapacağız. Kurunun yanında yaş yanmayacak. Uygulamada bazı hatalar oluyor. Bunları en aza indireceğiz.(Haber7)


Son Güncelleme: 06.10.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Harami 2016-10-06 22:08:07

2kinci operasyon yakında