‘Basın önemli roller üstlenmektedir’

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 16:39
‘Basın önemli roller üstlenmektedir’

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Uslu, “Halkın bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlenen basın; internet medyası ve sosyal medya ile yelpazesini genişletmiş, tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşmıştır.

Demokratikleşme ve şeffaflaşma politikalarında kilit rol oynayan basının, meslek ahlakına, tarafsızlık ilkesine, kişi hak ve özgürlüklerine saygı göstermesi, eleştirilerinde yapıcı bir tutum sergilemesi, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının da doğru biçimde karşılanmasına vesile olacaktır. Özellikle haberle yorumun karıştırılmaması okuyucu yorumlarına saygı gösterilmesi konusunda özen gösterilmesi gerektiği ilkesini belirtmek istiyorum.


Bu anlamda, Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi. 

Son Güncelleme: 09.01.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.