‘Basın, toplumun gözü kulağıdır’

Genç Müsiad Başkanı Ahmet Burak Boyraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 16:57
‘Basın, toplumun gözü kulağıdır’

Genç Müsiad Başkanı Ahmet Burak Boyraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.


Boyraz, doğru ve tarafsız haber alma ve yayma özgürlüğünün en önemli temsilcisi olan basının, vatandaşların en doğal hakları olan, zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi akışını en hızlı şekilde sağladığına dikkat çekti.

Boyraz, "Toplumdan gelen istek ve önerileri kamuoyuna yansıtarak, düşünce ve ifade özgürlüğü adına halkın gözü, kulağı ve dili olan basınımız bu önemli görevleriyle hem demokrasimizin hem de birlik beraberliğimizin pekişmesine çok önemli katkılar sağlamaktadırlar.


En zor şartlara rağmen ülkemizde ve dünyanın farklı bölgelerinde, çatışma ortamlarında, kriz bölgelerinde, can güvenliklerini riske atarak bizlere en doğru ve en gerçek haberleri anında ulaştırmak için özveriyle çalışan gazetecilerimizin çabaları bizler için son derece değerlidir. Genç Müsiad olarak yaptığımız çalışmalarda haberlerimizi kamuoyu ile paylaşan ve gündemde olan konularımıza gösterdikleri yapıcı yaklaşımlarıyla her zaman büyük desteklerini aldığımız Çorum basınımızın değerli mensuplarına teşekkürlerimi iletiyorum. Bu duygularla; öncelikle şehrimizde hassasiyetle görevlerini yerine getiren, kamuoyunu ülke ve dünya gerçekleriyle buluşturan gazetecilerimiz başta olmak üzere, tüm ilimizdeki gazete, radyo, televizyon, internet medyası ve tüm medya çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini dilerim” dedi.

 

Son Güncelleme: 09.01.2017 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165