Başkan Çatma talepleri dinledi

Her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen İskilip Belediye...

03 Temmuz 2015 Cuma 15:34
 Başkan Çatma talepleri dinledi


Her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ulaştepe Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.


İskilip Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çatma, belediye çalışmaları ve projeler hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Mahallelinin istek ve görüşlerini de dinleyen Çatma, vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayarak taleplerinin giderilmesi için belediye personeline talimat verdi.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Karatepe'de yaptırılan cami için Belediye Başkanı Çatma'ya teşekkür etti. Kentte yapılacak projeleri vatandaşın görüş ve önerilerini alarak hayata geçirdiklerini söyleyen başkan Çatma, "Böylece vatandaşlarımızda yapılan projelere sahip çıkıyor. Yaptığımız çalışmalarla ilgili vatandaşlarımızı ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve İskilip'imizin tamamı ile el ele vererek kentimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz" dedi.


Kente yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Çatma, sadece bu güne değil geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. Yeni projelerle İskilip'in yükselen bir değer haline geleceğini belirten Çatma, çalışmaları vatandaştan aldıkları destekle daha yükseğe taşıyacaklarını ifade etti.




Son Güncelleme: 03.07.2015 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.