Başkan devreye girdi

Kuşsaray-Düvenci Kavşağı'nda son bir ayda kazalar arttı

10 Eylül 2017 Pazar 18:24
Başkan devreye girdi
MUSTAFA DEMİRER

Çorum-Samsun Karayolu 14. kilometre üzerindeki Kuşsaray-Düvenci kavşağında tedbir alınması isteniyor.

SÜRÜCÜLER TEDBİR İSTİYOR


Konuya ilişkin uyarılarını dile getiren sürücüler, Samsun Yolu 14. kilometredeki Kuşsaray ve Düvenci ovasına dönen kavşakta geçtiğimiz yıl ölümlü., son bir ayda da yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının yaşandığına dikkat çekerek, kavşak dönüşlerine cep yapılmasını istediler.


BAŞKAN KAZALARI DOĞRULADI


Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Kuşsaray-Düvenci kavşağında son bir ayda  yaralamalı ve maddi hasarlı çok sayıda trafik kazasının yaşandığını doğruladı.


BÖLGE SAKİNLERİ TEDİRGİN


Bölge sakinlerinin talepleri üzerine harekete geçen Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Karayolları 73. Şube Şefliği nezdinde girişimlerde bulundu.


KARAYOLLARI NE DİYOR?


Karayolları yetkilileri, Kuşsaray-Düvenci kavşağına ‘cep’ yapılmasının kaza riskini artıracağını, kavşağın daraltılmasının da benzer şekilde kazaya neden olacağından karayolları kriterlerine aykırı olduğunu belirterek, hafta başında söz konusu noktada inceleme yaparak nasıl bir tedbir alınabileceğinin değerlendirileceğini ifade ettiler.









Son Güncelleme: 10.09.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selahattin ardahanlı 2017-09-11 23:55:25

O kavsagin orada olmasi en buyuk yanlis o yolda öylesine islek bir yerki yapilmasi gereken 10 kilometre ilerideki ayvali,tanrivermis köy yolu ayrimina yapilan alt gecidin aynisi yapilmali hemde acilen daha fazla kisinin cani yanmadan.

banner165