Başkan Gül'ün planı ne?

Tebrik ziyaretleri bu hafta sonu bitiyor. Gül önümüzdeki hafta sahaya ineceğini açıkladı. Peki Başkan Gül sahada ne yapacak?

16 Şubat 2018 Cuma 07:49
Başkan Gül'ün planı ne?

Belediye Başkanı Zeki Gül’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri bu hafta sonu itibariyle sona eriyor. Gül, gelecek haftadan itibaren proje çalışmalarına başlayacağını duyurdu.

Edinilen bilgiye göre, Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, istifası alınmadan bir süre önce biten, tamamlanma aşamasına gelen ve devam eden projelerle ilgili genel bir değerlendirme yaparak bir yıl sonra yapılacak belediye başkanlığı seçimlerine kadar açılış takvimi hazırlamayı planladı. Ancak düşünce aşamasındaki plan istifasının alınması ile birlikte gerçekleşemedi.

Yeni Belediye Başkanı Zeki Gül’ün de hayırlı olsun ziyaretlerini sonlandırarak 2019 Mart ayında yapılacak seçimlere kadar benzer bir planlama yapması bekleniyor. Belediye birimlerinden brifing alan Gül, muhtemelen yakın zamanda projelerle ilgili genel bir açılış takvimi hazırlığı içine girebilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Valdo 2018-02-16 11:31:57

Şimdiye kadar ZEki Gül'ün hangi projede imzası vardı. Kendisi Belediyespor'u bitirdi yakında belediyeyi bitirir. Ak Partimiziin en büyük yanlış tercihidir.

Avatar
Muzaffer 2018-02-19 02:45:15

İnsan kiminle geldiyse kiminle iyi yada kötü siyaset yaptıysa onunla gitmeli.Bu konuda elestirilecek çok şey var

Avatar
kürşat 2018-02-16 11:05:52

m. külcü'nün inşaatı devam eden projelerini bitirirseniz o bile yeter. Daha doğrusu bitirmek zorundasınız. Çünkü AKP'liler görevden aldırdıkları m.külcü'nün eserleriyle seçim propagandası yapacaklar. kendilerinin bir eseri olmadığı için.

Avatar
Hasanpasa 2018-02-16 09:17:49

Sayın başkanım.oncelimle rabbim.utandirmasin millete hizmet.yolunda Allah rızası için minarsinani Gülabibey i.unutmayin Çorum.binevlerden buharadan ibaret değil Hasanpaşa şehrin ortası o üç katlı yapılar eskidi artık kentsel.donusum projesi artık faaliyete geçsin

Avatar
Arasta 2018-02-16 18:24:49

Arasta ne olacak? Hem Çorum’un merkezi hem de görüntüyü bozuyor, bir planlama yapılmalı, dükkanlar yer altına alınıp o alan meydana katılmalı zira şehirler meydanları ve kaldırım genişlikleri ile de modern şehir olur....

Avatar
Valentino 2018-02-16 20:17:34

Derinlemesine, yüksek bilgi birikimi isteyen, ince ince düşünülmüş, muhteşem bir analiz. Biz de ne yapacağını düşünüp duruyorduk. Sayenizde öğrendik.

banner165