Başkan Karataş, muhtarları dinledi

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenleyerek...

04 Eylül 2014 Perşembe 15:38
 Başkan Karataş, muhtarları dinledi


Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, mahalle muhtarları ile bir toplantı düzenleyerek belediye çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirdi. 

Başkan Karataş, belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Belediye
çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendiren Karataş, muhtarlardan gelen talepleri de dinledi.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları kendi mahalleri için yatırım isteklerini Başkan Karataş’a iletti. Karataş, muhtarların dile getirdiği konuları not alarak, acil konular için ilgili birimlere talimat verdi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

İlçedeki 18 Mahalleye eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade eden Karataş, “İlçemizin yerleşimi çok geniş bir alana dağılmış. Çok uzak mahallerimiz var. Haliyle hizmet alanı genişledikçe hizmet götürmek de zorlaşıyor. Ancak biz Osmancık’ı yakın ve uzak mahalleri ile bütün bir hizmet alanı olarak değerlendirip proje geliştiriyoruz. İlçemizin her noktasına eşit bir şekilde hizmet götürmeye çalışıyoruz. Elbette bazı yatırımlarda öncelikler belirlenmesi gerekiyor. Sıcak asfalt çalışmalarında en çok kullanılan caddelere öncelik vermek suretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fakat çevre temizliği gibi konularda da ilçemizin her noktası eşit hizmet almak durumundadır.” dedi.

Mahalle muhtarları ile sık sık bir araya gelerek istişare yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Karataş, yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da muhtarları bilgilendirdi.





İHA

Son Güncelleme: 04.09.2014 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.