Başkan Karataş öğrencileri ziyaret etti

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Akşemsettin İlkokulunu ziyaret etti.

25 Mart 2015 Çarşamba 19:05
 Başkan Karataş öğrencileri ziyaret etti


Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Akşemsettin İlkokulunu ziyaret etti. 

Okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Hamza Karataş, belediye olarak yaptıkları eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Karataş, ayrıca ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisini de izledi.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında okulların çevre düzenlemesi ihtiyaçlarını giderdiklerini dile getiren Başkan Karataş, ayrıca öğrencilere de çeşitli eğitim setleri dağıttıklarını belirtti.

Eğitimleri daha çok ziyaret ederek, eğitimcilerle daha sık bir araya gelmeyi arzu ettiklerini dile getiren Karataş, “Ancak 2014 yılı şehrimizin geleceğe hazırlanması noktasında büyük yatırımların yapıldığı bir dönüm noktası oldu. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizin alt yapı yatırımları, içme suyu problemi, yeni imar planları, kentsel dönüşüm gibi büyük projelerini hayata geçiriyoruz. Bu çalışmaları yürütürken her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelerek faaliyetlerimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu gün okulumuzda siz değerli eğitimcilerimizle sohbet etmekten mutluluk duydum” dedi.

Okul Müdürü Lütfi Gökgöz, ziyaretten dolayı Başkan Karataş’a teşekkür etti.




İHA

Son Güncelleme: 25.03.2015 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.