Başkan Külcü’den Külliye’ye ziyaret

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski Kültür ve Turizm Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu ziyaret etti.

24 Şubat 2017 Cuma 15:33
Başkan Külcü’den Külliye’ye ziyaret

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski Kültür ve Turizm Bakanı, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’yu ziyaret etti.


Yalçın Topçu’ya Çorum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Yalçın Topçu’yu Çorum’a davet etti.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Çorum’un kendisinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizdi. Fırsat buldukça Çorum’a gelmeye gayret ettiğini kaydeden Yalçın Topçu, “Her gelişimde Çorum’u ayrı bir güzel buluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Yeni Türkiye vizyonuna uygun, yeni bir dirilişi gerçekleştiren Türkiye’nin genç, diri, çalışkan Belediye Başkanlarından Sayın Muzaffer Külcü’ye ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Sayın Külcü’nün bundan sonra da Çorum için güzel çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum. İnşallah ilk fırsatta Çorum’a geleceğim” dedi.



Başkan Yardımcısı Turhan Candan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yalçın Topçu’ya üzerinde “La Galibe İllallah” yazılı ahşap oyma hediye etti. Topçu da Başkan Külcü’ye üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının bulunduğu kravatı hediye etti.



Belediye Başkanı Muzaffer Külcü daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geçerek TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu ve Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Külcü, umre ziyaretinden dönen Salim Uslu’ya hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 24.02.2017 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.