Başkan sabır istedi

İskilip’te alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan kanalizasyon...

03 Eylül 2014 Çarşamba 12:45
 Başkan sabır istedi


İskilip’te alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan kanalizasyon, yağmur suyu alt yapısı yenilenirken bir taraftan da elektrik kabloları yer altına alınıyor.


Kurban Bayramı’na sayılı günler kala şehir merkezindeki çalışmalara ağırlık verildi. Hemen hemen her akşam çarşı merkezindeki çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Recep Çatma, çalışma alanları etrafında esnaf ziyaretine de giderek, yapılan çalışmaları izah ediyor.


‘Yaşanılan sorunları biliyorum’


Kendisi de esnaflıktan gelen Başkan Çatma, esnafı sık ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyor. Çarşı merkezinde devam eden çalışmalarda esnafın çektiği sıkıntıları çok iyi bildiğini belirten Çatma, “Sizlerden biraz sabır istiyoruz. Alt yapı çalışmalarında yaşadığınız sıkıntıları yakından bilmekteyim. Devam eden kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarının yanı sıra elektrik kabloları da yer altına alınmaya başladı. Şehir girişinden hastane yolu altına kadar toplamda 3 kilometre elektrik kablosu da yer altına alınacak. Şehir içme suyu projemizde onaylandı. Bu çalışmada en kısa sürede başlayacak” dedi. 


‘En kısa sürede bitecek’


İskilip halkının günlük yaşantısını olumsuz etkileyen işleri en kısa sürede bitirmek için yoğun çaba ve gayret içerisinde olduklarının altını çizen Çatma, “Yapılan bu çalışmalarda gelinen bu noktayı siz esnafımızla paylaşmak, sizinle olduğumuzu göstermek için buradayım. Allah’ın izniyle İskilip halkının günlük yaşantısını olumsuz etkileyen, işleri kısa sürede bitireceğiz” dedi.


Esnafa çarşı merkezinde devam eden çalışmalar sırasında gösterdiği anlayış ve sabır için teşekkür eden Başkan Çatma, “Her zaman siz değerli esnaflarımızın, İskilip Belediyesi olarak yanındayız” diyerek sözlerini tamamladı.


Çalışmaları yerinde inceledi


Çalışma alanlarını tek tek gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Çatma, alt yapının titizlikle yürütülmesi gerektiğini söyledi. Her gittiği şantyede çalışanlarla sohbet eden başkan Çatma, onlardan kendilerine ve çevredeki vatandaşlara zarar vermeden işlerini yapmalarını ve sağlıklarını tehlikeye sokacak durumlardan kaçınmalarını istedi. 




Son Güncelleme: 03.09.2014 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.