Başkan Yalçın’dan öğrencilere kitap

Düvenci Belediyesi ile Düvenci Ortaokulu işbirliği yaparak kitap okuma kampanyası başlattı.

20 Ocak 2017 Cuma 10:45
Başkan Yalçın’dan öğrencilere kitap


Düvenci Belediyesi ile Düvenci Ortaokulu işbirliği yaparak kitap okuma kampanyası başlattı.


Kampanya çerçevesinde Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ile Okul Müdürü Yusuf Atman öğrencilere kitap dağıttı.



Kitap dağıtım programında konuşma yapan Başkan Yalçın, kitap okuma alışkanlığı olanların hem sosyal hayatta hem de okul hayatında başarılı olacağını söyleyerek öğrencilere bol bol kitap okumalarını önerdi.



Kampanya kapsamında her öğrenciye bir kitap hediye ettiklerini de aktaran Başkan Yalçın, “Siz yarının büyükleri kitap okumaya devam ettikçe bizde her zaman yanınızda olup diğer konularda yardımcı olmaya çalışacağız. Ayrıca okulumuza yaptığım ziyaretin benim için başka bir anlamı daha var. İlkokulda benim eğitim vermiş olduğum öğrencilerimin TEOG sınavlarına girmesi. Buradan hem kendi öğrencilerime hem de diğer öğrencilere başarılar diliyorum. Öğrencilerimin başarı çıtasını yükselttiğini gördük. Bundan dolayı da memnunuz.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 20.01.2017 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dilek nur kepçe 2020-01-11 14:46:22

çok hoş çıkmışsınız sizi seviyouz