Başköy’den Cemiyet’e veda

Çorum Valisi Sabri Başköy dün Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.

19 Eylül 2014 Cuma 17:57
 Başköy’den Cemiyet’e veda


Çorum Valisi Sabri Başköy dün Gazeteciler Cemiyeti’ne veda ziyaretinde bulundu.


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen’in evsahipliğindeki ziyarette konuşan Sabri Başköy, “Çorum halkının şahsıma gösterdiği teveccüh, bu şehir için iyi işler yaptığımızın şahidi” dedi.


Çorum Valiliği görevinde 25 ayı geride bıraktığını anlatan Başköy, “Bu sürede taşıdığım sorumluluğun hakkını vermeye çalıştım. Yoğun bir tempo içinde Çorum’un kazanımları için gayret gösterdim.” diye konuştu.


İyi intibalarla Çorum’dan ayrılmaya hazırlandığını belirten Vali Başköy, sözlerini şöyle sürdürdü:


“Eli öpülesi Çorum insanını çok sevdim. Zaten insanı sevmezseniz başarılı olamazsınız. Çorum’u tüm renkleriyle sevdim ve eşit mesafede kucaklamaya çalıştım. Bu memleketin kamu hizmetlerinden en iyi şekilde istifade etmesi hususunda çaba sarfettim. Gayretlerimizin şahitliğini Çorum kamuoyunun yapacağına inanıyorum. Çorum basınına da sunduğumuz hizmetlerin ve mesajlarımızın kamuoyuna ulaştırılmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”


Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, “Vali Sabri Başköy’ün Çorum’un rafta bekleyen pek çok meselesini çözme gayretine şahit olduk” dedi.


Hitit Üniversitesi’nin kampüs meselesinden Polis Okulu’na, hastaneden özel sektör yatırımlarına kadar tıkanmışlığın yaşandığı pek çok konuda Vali Başköy’ün girişimleriyle meselelerin çözüme kavuştuğunu vurgulayan Şevket Erzen, “Değerli hizmetlerinizden dolayı tüm Çorumlular adına şükranlarımızı arz ediyor, bundan sonraki vazifelerinizde başarılarınızın devamını diliyoruz” diye konuştu.


Erzen, Çorumlu’nun Başköy’ü unutmayacağını ve eserleriyle hep hayırla yâd edeceğine inandığını ifade etti.





Son Güncelleme: 19.09.2014 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165