Başöğretmen’de 23 Nisan coşkusu

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutladı.

26 Nisan 2017 Çarşamba 19:33
Başöğretmen’de 23 Nisan coşkusu

Başöğretmen Atatürk İlkokulu Öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutladı.



Kutlama İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ardından sınıf öğretmeni Züheyra Kanat’ın yapmış olduğu günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmayla başladı.

Programda öğrenciler çeşitli sportif aktiviteler, oyunlar, halk oyunları gösterileri, şiir, koro, öğrenci konuşmaları ve yarışmalar sundu. 23 Nisan sebebiyle okul içerisinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri de takdim edildi.



Okul Müdürü Ceylan Şahin yapmış olduğu konuşmada “En önemli servetimiz ve umut kaynağımız olan siz sevgili öğrencilerimizin mutluğunu ve coşkusunu görmekten memnun oluyorum.  Sizlerin başarılı ve mutlu olması, yüzünüzün her zaman gülmesi bizim tek dileğimizdir diyerek her şeyin güzeline layık olan sizler yeni fikir üreten, kendine güvenen, demokrasiyi benimsemiş, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, milli manevi değerlerine bağlı yetiştiğiniz sürece ülkemiz ve insanlık adına büyük bir teminat olacağınıza ilişkin inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum ayrıca programın hazırlanmasında büyük gayret gösteren öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.






Son Güncelleme: 26.04.2017 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.