Başvurular Devam Ediyor

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gençler için organize ettiği Gençlik Kampları başvuruları devam ediyor.

07 Haziran 2016 Salı 14:47
 Başvurular Devam Ediyor


Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen, yerelde Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezinin gençler için organize ettiği Gençlik Kampları başvuruları devam ediyor.


Yapılan açıklamaya göre, Mahmut Atalay Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tığlı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projeleri kapsamında Çorum'da 12-22 Yaş aralığındaki gençlerin milli ve manevi değerler konusunda farkındalığının arttırılması hususunda Gençlik Kampı imkanı sunulduğunu söyledi.


Tığlı, Mavi ve Yeşil kamplarımız gençler için Ramazan ayında da devam ettiğini sözlerine ekleyerek, 10 Haziran 2016 tarihinde başvuruların sona ereceğini bir kez daha hatırlattı.


Ramazan Temalı Kamp, Diyanet İşleri Başkanlığı ile ortaklaşa ve Ramazan ayının ruhuna uygun olarak gerçekleştirilecektir. Kampta, Kur'an-ı Kerim öğretimi ve siyer seminerleri verilecektir. Yemekler sahur ve iftar vakitlerine uygun verilecek olup, kamp aktiviteleri ağırlıkla iftar ve sahur arasında yapılacaktır. Kampa katılmaya hak kazanan gençlerin kamp hakkında bilgilendirilmesi, Gençlik Merkezi çalışanlarınca gerçekleştirilecektir.

Gençlik Kampları tanıtım çalışmalarını Milli Eğitime bağlı okullarda, Gençlik Liderleri tarafından yapıldığını ve yapılan çalışmalar sonucunda yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Tığlı, kamplara başvurmak isteyen gençlerin kampbasvuru.gsb.gov.tr adresinden online olarak başvurularını gerçekleştirebileceklerini, internet imkanı olmayan gençleri ise Mahmut Atalay Gençlik Merkezi’ne beklediğini dile getirdi.


Son Güncelleme: 07.06.2016 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165