Batı Karadeniz Veteranlar Ligi sona eriyor

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde 2016-2017 Sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla sona eriyor.

30 Mart 2017 Perşembe 11:39
Batı Karadeniz Veteranlar Ligi sona eriyor

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı Karadeniz Liginde 
2016-2017 Sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla sona eriyor.

İKİNCİ KİM OLACAK


TMVFL Batı Karadeniz Liginin şampiyonluğunu sezonun bitmesine bir hafta kala Samsun Metro Veteranlar kazanmıştı. Hafta sonunda oynanacak karşılaşmalar sonunda Mayıs ayında Antalya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında yer alacak 2. takım belirlenmiş olacak. Son maçlar öncesinde Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı Çorum Hitit Masterler takımının 1 puan önünde 2. ve 3. sırada yer alıyorlar. Karabük kazandığı takdirde 2. olarak grubu bitiriyor. Çorum Hitit Masterler ise Zonguldak maçını kaybettiğinde de yine 2. sıra Karabük Veteranların. Puan eşitliğinde ise ikili averaj Çorum Hitit Masterler takımının. Bu sonuçların dışında alınacak her sonuç hesapların tekrar hesaplanmasını da beraberinde getiriyor.

ÇORUM HİTİT MASTERLER ZONGULDAK DEPLASMANINDA

Zonguldak Veteranlar takımı Çorum Hitit Masterler takımını cumartesi günü ağırlayacak. Fener sahasında oynanacak maç saat 11.00'de başlayacak. Grupta ikincilik iddiasını sürdüren Çorum Hitit Masterler bu maçta mutlaka puan yada puanlarla sahadan ayrılıp Karabük'ten gelecek sonuca göre 2. olup Türkiye Şampiyonasında yer almak istiyor. Zonguldak Veteranlar ise son maçında evindeki maçı kazanarak sezonu galibiyetle bitirmek istiyor.


KARABÜK EVİNDE LİDERİ AĞIRLAYACAK


Batı Karadeniz Liginin şampiyonu Samsun Metro Veteranlar, grubun ikinci sırasında ki Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlartakımı ile Karabük'te karşılaşacak. Pazar günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşma Beşbinevler sahasında oynanacak. Samsun Metro Veteranlar takımı Karabük'te şampiyon olarak prestij maçına çıkacak. Yaşa ve Yaşat Karabük Veteranlar takımı ise son maçın da alacağı puan ya da puanlarla 2. sırada ki yerini koruyarak Türkiye Şampiyonasında yer alacak diğer takım olmak istiyor.

AKÇAKOCA VETERANLAR KENDİ
EVİNDE KOZCAĞIZ'I AĞIRLAYACAK


Sezonun son maçında ligde herhangi bir iddiası kalmamış iki takım karşılaşacak. Sezonu puan ya da puanlar alarak kapatmak isteyen Akçakoca Gökspor Veteranlar ile Bartın Kozcağız Belediyespor maçı cumartesi günü saat 14.00'te Akçakoca Şehir stadında oynanacak.

Son Güncelleme: 30.03.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.