Bayat Çayı ıslah ediliyor

Bayat Çayı üzerinde yıllardır bekleyen yarım köprünün yapımı ve çay ıslahı çalışmalarının...

05 Haziran 2015 Cuma 10:27
 Bayat Çayı ıslah ediliyor


Bayat Çayı üzerinde yıllardır bekleyen yarım köprünün yapımı ve çay ıslahı çalışmalarının çift taraflı betonarme olarak yapı işi başladı.


Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, yaptığı açıklamada, “İlçemizin yıllardır özlemini çektiği halkımız için hayal olarak nitelendirilen bir çok hizmeti ilçemize kazandırdık. Yine bir ilk olan 1 Köprü yapımı ve Çay Islahı kapsamında çift taraflı istinat duvar yapım işinin başlamasından dolayı memnuniyetini dile getirerek eski köprü ayaklarının yıkılmasıyla başlayan çalışmaların, yeni köprünün ve istinat duvarının yapılmasıyla ilçemizin, bir sıkıntısı daha çözümlenmiş olacaktır. Köprü ve Çay Islahının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen, Milletvekillerimiz Sayın Salim Uslu, Sayın Cahit Bağcı, Sayın Murat Yıldırım, AK Parti İl Başkanımız Sayın Rumi Bekiroğlu ve ekibine, AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Fatih Balcıoğlu ve ekibine Bayat halkı adına teşekkür ederiz.


Görev süremizce biz geçici tedbirlerden ziyade vatandaşımızın asli ihtiyaçlarına uzun vadeli çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sadece milletimizin hayır duasına talip oluyoruz. Bunun için yegâne şiarımız ekibimizle birlikte hizmet oldu. Çünkü biz halka hizmeti hakka hizmet olarak görüyoruz. Bu millete hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.


Yeni köprümüz ve Çay ıslahı çalışmalarımız halkımıza hayırlı olsun.” dedi.


Bayat’ta teknoloji sergisi


Bayat Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri tarafından geleneksel yılsonu sergisi açıldı.


Bayat Belediyesi Salonu’nda açılan teknoloji tasarım ve görsel sanatların yer aldığı serginin bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirten Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Hasan Karakoca, “Sergimiz iki gün sürecektir. 200'ye yakın teknoloji, tasarım ve görsel sanatlar çalışmaları burada sergilenmektedir. Düzen Kuşağı, Kurgu Kuşağı, Yapım Kuşağı, karakalem, pastel ve sulu boya çalışmalarını sergilemekteyiz. Sergimizin amacı öğrencilerimize neler yapabileceklerini göstermektir. Böylece onlara özgüven duygusunu aşılamayı amaçlıyoruz. Bu sergi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun geleneksel yılsonu sergisidir.” dedi.


Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve Belediye Meclis Üyeleri, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun çalışmalarıyla ilgili sergiye destek verdi. Başkan Ünlü, stantları tek tek gezerek öğrencilerin çalışmalarını inceledi ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Öğrencilere özgüven kazandırmak açısından iyi bir çalışma olduğunu söyleyen Başkan Ünlü, gelecekte bu çalışmaların gerçeğini başarabilecekleri vurgusu yaparak, “Türkiye'mizin gelecekte daha başarılı olacak. Bu da siz değerli öğrencilerin sayesinde gerçekleşecek.” diyerek emeği geçenlere teşekkür etti.



Son Güncelleme: 05.06.2015 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.