‘Bayrağı daha ileri taşıyacağız’

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Kent Konseyi Yürütme...

14 Ocak 2015 Çarşamba 17:20
 ‘Bayrağı daha ileri taşıyacağız’


Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleriyle birlikte Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Opr. Dr. Ömer Sobacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Dr. Sobacı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Candan, “Türkiye son 10-12 yıldır sağlıkta çok ciddi bir dönüşüm yaşadı. Türkiye bu anlamda çağ atladı diyebiliriz. Bu dönüşümün bir parçası da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliğidir. Başarılı hizmetlere imza atan sonrasında ise genel sekterlik görevine atanan Sayın Ömer Sobacı'yı yeni görevi dolayısıyla kutluyoruz. Hayırlı hizmetler vermelerini diliyoruz.” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Opr. Dr. Ömer Sobacı ise, Kent Konseyi Başkanı Candan'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sobacı, “Devraldığımız bayrağı, daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız.” diye konuştu. 





Son Güncelleme: 14.01.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.