Bayram öncesi yaşlıların evlerinde temizlik

Çorum Belediyesi, örnek sosyal çalışmaları arasında ...

18 Eylül 2015 Cuma 16:55
 Bayram öncesi yaşlıların evlerinde temizlik


Çorum Belediyesi, örnek sosyal çalışmaları arasında yer alan evde bakım hizmetlerini Kurban Bayramı öncesi hızlandırdı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, yaşlı ve bakıma muhtaç insanların evlerini belirli periyotlarla temizleyen Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bayram öncesi çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor.


Evde Bakım Hizmetleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 368 evin temizliğini bayram öncesi tamamlayarak evde bakım hizmeti alan yaşlıların bayrama huzur içinde girmelerini istediklerini söyledi.


Çorum Belediyesi’nin 2009 yılından beri sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalar yaptığını, toplumun her kesimine yönelik hizmetler ürettiğinin altını çizen Başkan Külcü, “Belediyemizin sıcak yüzünü, şefkat elini toplumumuzun tüm kesimlerine olduğu gibi yaşlılarımıza da en güzel şekilde göstermeye çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın evlerini temizliyor, onlarla sohbet ediyoruz. Yaşlılarımızın evlerini bayrama hazırlıyoruz.” Dedi.




Son Güncelleme: 18.09.2015 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.