‘Bayramlar, birlik ve beraberliği pekiştirir’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını, bölgemizde huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını diledi.

23 Haziran 2017 Cuma 22:30
‘Bayramlar, birlik ve beraberliği pekiştirir’

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İslam dünyasında yaşanan acı ve sıkıntıların bir an önce son bulmasını, bölgemizde huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını diledi.


Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, İslam aleminin ve tüm halkın bayramını kutladı.


Bayramların toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan özel günler olduğunun altını çizen Ceylan, "Bayramlar kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularını en üst seviyeye çıkardığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için, tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahip olmuştur" dedi.


Ceylan, mesajını şöyle sürdürdü:


"Rahmet ve cömertliğin en üst seviyeye çıktığı Mübarek Ramazan ayını tamamlayarak yüce dinimizin bizlere hediye ettiği iki bayramdan biri olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.


Bayramlar toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan özel günlerdir. Bayramlar kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularını en üst seviyeye çıkardığı, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için, tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahip olmuştur. Ramazan Bayramı vesilesiyle küskünlükleri ortadan kaldıralım. Komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla bayramlaşalım. Muhtaçları, düşkünleri, ihtiyaç sahiplerini koruyup gözetelim. Bayrama buruk giren öksüzleri, yetimleri unutmayarak onları sevindirmeyi, bayram sevincimizi onlarla paylaşmayı ihmal etmeyelim.


Bizim medeniyetimizde kimse dini, dili, rengi nedeniyle dışlanmamış, horlanmamış, eziyet görmemiştir. Mazlumlarla dayanışma içinde olmayı, onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır. Dünyanın muhtelif yerlerinde acı, ıstırap, sıkıntı içinde olup bayramın neşe ve sevincini tadamayan kardeşlerimiz var. Bayram vesilesiyle İslam dünyasında yaşanan bu acı ve sıkıntılarında bir an önce son bulmasını, bölgemizde huzur barış ve kardeşliğin hakim olmasını yürekten arzu ediyorum.


Bu duygularla tüm Çorumlu  hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum. Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.


Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine ise bir kez daha sabır ve metanet diliyorum.”


Son Güncelleme: 23.06.2017 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.