BBP kararında ısrarlı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Remzi Çayır, ziyaret ettiği Çorum İl Başkanlığı'nda...

25 Temmuz 2014 Cuma 18:25
 BBP kararında ısrarlı


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Remzi Çayır, ziyaret ettiği Çorum İl Başkanlığı'nda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmelettin İhsanoğlu'nu destekleme kararlarının arkasında olduklarını söyledi.


Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut ile birlikte Çorum'a gelen Remzi Çayır, BBP İl Başkanı Erdal Özkan, BBP Merkez İlçe Başkanı Aziz Döngel ve parti yöneticileri tarafından karşılandı.


Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Türkiye'nin bir türlü normalleşemediğini, konuşup değerlendirme yapmak için ülkenin başına kötü işlerin gelmesinin beklenmemesi gerektiğini ifade etti.


Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin halk tarafından yapılıyor olmasına karşın, aday çıkarma imkanının sadece TBMM'de bulunan partilerin eline teslim edildiğini aktaran Çayır, Başbakanlık görevini yapan herkesin, % 10 barajını Başkanlığı öncesinde mutlaka eleştirdiğini hatırlatarak, "Ben şimdi halen Başbakanlık yapan zata sesleniyorum. Vakit varken bu zulüm yasasını değiştir. TBMM'de tüm siyasi partiler temsil hakkı kazanabilsin." dedi.


BBP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hangi adayı destekleyeceğine yönelik geniş istişareler yapıldığını dile getiren Çayır, alınan kararın herkesin hoşuna gitmeyebileceğini, kararı beğenmeyenlerin yollarını ayırma hakkına sapi olduğunu söyledi.


"BBP sadece Allah ve milletin rızasını arar, bunun dışında işaret arayanlar müfteridir. Kim seçilirse seçilsin bu ülkenin cumhurbaşkanı olacaktır." diyen Remzi Çayır, BBP'nin hiç bir partinin karşısında ya da yanında olmadığını, adaylar içerisinde memlekete daha iyi hizmet edeceğine inandıkları adayı destekleme kararı aldıklarını bildirdi.


Gazze'de yaşanan zulmü de kınadıklarını söyleyen Çayır, her zaman Filistin halkının yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade ederek, emniyette yaşanan tutuklamalarla ilgili de şu yorumu yaptı, "Emniyetteki operasyonlara içim acıyor. Onları baskı altında tutmalarını doğru bulmuyorum. Ey Başbakan bir şiir okudun diye sen üç ay hapis yattığın günleri unutma, bir gün gelir adalet sana da lazım olur."




Son Güncelleme: 25.07.2014 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ys 2014-07-25 23:36:40

solcu olmadınızda öfkenize kurban oldunuz,tayyip düşmanlığında sınır tanımadığınız anlaşıldı,inadda bi muratmış mhp ile vatan için birleşmedinizya şimdi hangi sebeble aynı kefedesiniz anlatamazsınız.pensilvanyanın güdümündesiniz ,yazıklar olsun

Avatar
aa 2014-07-25 18:39:36

chp ile, lgbt ile, sol ile size mutluluklar. hani rahmetlinin vefatında, iyi bilmezdik başlığı atan solla...bu dünya da ve öbür dünya da