Bebeklerin ilk hediyesi Belediye'den

Çorum Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesi ile çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oluyor.

03 Ocak 2017 Salı 17:16
Bebeklerin ilk hediyesi Belediye'den

Çorum Belediyesi, "Hoş Geldin Bebek" projesi ile çocuk sahibi olan aileleri ziyaret ederek sevinçlerine ortak oluyor.

Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre; 2013 yılında Çorum Belediyesi tarafından başlatılan "Hoş Geldin Bebek" projesi ile ailelerin sevincine tanıklık ederek, zengin-fakir ayrımı yapmadan herkesi ziyaret ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “2013 yılından beri yeni doğan 12.600 bebeğin ailesini ziyaret ederek özel olarak tasarlanmış bebek battaniyesi ve anne-bebek sağlığı için hazırlanan kitapçıkları ailelerimize hediye ettik. Aynı zamanda ihtiyaç sahibi bebeklerin ve annelerin ihtiyaçlarını tespit ederek onlara gerekli yardımlarda bulunuyoruz” dedi.



Yeni çocuk sahibi olan Türkan Demirel ve Kamile Bıyık, Çorum Belediyesi’nin kendilerine yaptığı ziyaretler ve ettiği hediyeler için memnuniyetini dile getirerek, "Belediyemizin çalışmalarını beğeniyle takip ediyoruz. Bizi en mutlu ve güzel günümüzde yalnız bırakmadı. Böylesine anlamlı ve özel projeleri hayata geçiren Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü'ye teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

 

Son Güncelleme: 03.01.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.