Bekiroğlu'ndan CHP'ye tepki

CHP grup oturumunda meydana gelen çirkin saldırı sonrasında AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, bir açıklama yaparak tepkisini dile getirdi.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 22:01
Bekiroğlu'ndan CHP'ye tepki

CHP grup oturumunda meydana gelen çirkin saldırı sonrasında AK Parti Çorum  İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, bir açıklama yaparak tepkisini dile getirdi.

 

Bekiroğlu, "Kimileri tarih yazar kimileri tarih olur derler ya. Herkes kalıbına göre yer alır tarih sayfalarında.  İşte tarihe bir utanç örneği diye geçecek olan büyük ayıp. Cumhuriyet'in kurucusu tarafından kurulan bu parti kendini daha ne kadar alçaltabilir kurucularının kemiklerini daha ne kadar sızlatabilir derken maalesef bugünkü haberle almış bulunuyoruz cevabını." diyerek yaşanılan olayın sadece bir partiyi değil o partiye gönül verenleri de bağladığını belirtti.

 

"Milletin kendini savunması için seçip gönderdiği koskoca Milletin Meclisinde sen kalk millete hakaret et! Hem de halkın oyuyla seçilmiş, halkının kendisine olan sevgisine ve minnetine gösterdiği değerle karşılık vermiş Reis -i Cumhur'a ve ona inananlara hakaret et ve ettir. Sonra da bunu gururla paylaş." diye devam ederken Chp' ye oy verenlerin kendisini oylarıyla meclise taşıdıklarını ve bunun bilincinde olması gerektiğinin altını çizdi.

 

Bekiroğlu; "Bataklıkta gül bitmez elbette. Ama aslını da ne kadar maskeleyebilir ki insanlar? Seçim zamanlarında insanlıktan dem vuranların insanlığı da maskeleri düşene kadarmış. 

Kimin ne olduğunu yeni öğrenmiş değiliz ancak seviyenin bu denli düşeceğini inanın bizler bile tahmin edemezdik(!)" diyerek kinayeli bir şekilde sözlerine vurgu yaparak,

 "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz dedikleri gibi bugüne kadar işleri ne ise lafları da onu yansıttı hepsi bu. Aynaya bakarak söylenen bu sözler için gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını ve takipçisi olacağımızı da vurgulamak isterim." dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2016 23:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.