Bekiroğlu’ndan DED’e teşekkür

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti.

30 Ağustos 2016 Salı 21:54
 Bekiroğlu’ndan DED’e teşekkür

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi'ni ziyaret etti. Milli İrade nöbetlerine verdiği desteğe teşekkür etmek üzere derneğe ziyaret gerçekleştirilen Bekiroğlu'na İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Yücel ve Ünal Nalçacı da eşlik etti.

Derneğin Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ile görüşen AK Parti İl Başkanı Bekiroğlu, Dil ve Edebiyat Derneği'nin 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimine ilk tepki veren STK'ların başında geldiğini söyledi. Bu duyarlılığından dolayı derneğe minnet borçlu olduklarını ifade eden Bekiroğlu, "Üniversiteli gençler başta olmak üzere bütün Çorum gençlerine kendini adayan ve onların eğitimi için yoğun çaba sarf eden Dil ve Edebiyat Derneğimiz, 15 Temmuz gecesi de Türkiye'nin aydınlık geleceğini karartmaya çalışan hain odakların emellerine karşı dik duruş sergilemiştir. Bu dik duruşundan dolayı derneğimize çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Bekiroğlu ayrıca Dil ve Edebiyat Derneği'nin imanlı, eğitimli ve bilinçli bir nesil yetiştirme noktasındaki önemine de dikkat çekerek, "Dil ve Edebiyat Derneğimizin eğitim ve sosyal faaliyetlerine daha güçlü bir şekilde devam etmesi en büyük temennimizdir" dedi.


Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ise ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, "
Ülke geleceğine ve millete hizmet için dernek olarak her zaman hazır olduklarını vurguladı. 15 Temmuz'da gerçekleşenlerin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Candan, "15 Temmuz tarihi milletimizin birlik olunca neler yapabileceğini tüm dünyaya gösteren bir dönüm noktası olmuştur." dedi.

İHSAN-DER'E ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu'nun Milli İrade nöbetlerinde milleti yalnız bırakmayan Sivil Toplum Kuruluşları'na ziyaretleri kapsamında İhsan-Der İlim Kültür ve Hizmet Derneği'ni ziyaret etti.


Dernek Başkanı Ömer Faruk Sağdıç ile görüşen Bekiroğlu, Milli İradeye sahip çıkmalarından dolayı dernek yönetici ve üyelerine teşekkür etti. İhsan-Der Başkanı Ömer Faruk Sağdıç da Bekiroğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, derneklerinin her zaman milletim hizmetinde olacağını kaydetti.


Ziyarete İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Yücel ve Ünal Nalçacı da katıldı.


KAMU ŞİRKET ÇALIŞANLARI DA UNUTULMADI

AK Parti'nin STK ziyaretleri Kamu Şirket Çalışanları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile devam etti. Ziyarete AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ile İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Mahmut Öztemiz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Nalçacı ve Kadir Yücel katıldılar.


Dernek Başkanı Hüsnü Aykan ile görüşen AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Dernek Başkanı Aykan'a15 Temmuz'da Milli İradeye karşı gerçekleştirilen hain darbe girişiminde milletin safında yer almalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 30.08.2016 21:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.