Bekiroğlu'ndan kandil mesajı

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

03 Mayıs 2016 Salı 13:32
Bekiroğlu'ndan kandil mesajı

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bekiroğlu’nun mesajı şu şekilde; “Recep ayının 27. Gecesini idrak ettiğimiz Miraç Kandilini bu mübarek günde toplumumuzu Müslüman alemini birbirine bağlayan, bu kutlu günün manevi dünyanın güzelliklerini yaşayacağımız bu mübarek günü kutluyorum.

Ne güzel bir güzellik ki biz birbirimize veda ederken " Gül'e Gül'e "deriz. Meğer bu "Muhammed'e S.A.V Muhammed'e" git demekmiş. Nereye gidersen git Gül'e git.Nerede yürürsen yürü Gül'e (S.A.V) giden yoldan yürü.

 Alemlere Rahmet Sevgili Peygamberimizin göğün 7 kat üstünde vasıtasız olarak Cenab-ı Hak ile görüşme şerefine nail olduğu bu anlamlı gecede; başta, bugün hala çoğu zalimin pençesinde, zulüm altında hayatta kalma mücadelesi veren Müslüman kardeşlerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum.

Dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için bugünün önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Yaşanan acılar karşısında her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiği bilincinde acılarını en derinden hissettiğimiz kardeşlerimizi bu mübarek gecede dualarımıza ortak etmeyi unutmayalım.” diyerek özellikle savaş altında zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için dua etmemiz gerektiğini vurguladı.

 

Son Güncelleme: 03.05.2016 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.